Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Fifa 2007 Full İndir / Tek Link

7 Ekim 2014 Salı tarihinde yazıldı.
Fifa 2007 Full İndir / Tek Link
Futbol oyunları ilk çıktığı günden bu yana futbol tutkunlarının en çok oynamayı tercih ettiği oyunların başında geliyor. Fifa 2007 indir oyunu da futbol tutkunlarının en çok indirdiği oyunlar içerisinde yer alıyor. 2007 yılının en çok oynanan futbol oyunu hala indirilip oynanmaktadır. Üzerinden seneler geçse de fifa 2007 oyunu oyun severler için özel bir oyun olarak kalmıştır.

2007 yılında ki oyunlara göre grafiksel açıdan oldukça iyi bir oyundu. Şuan ki grafik teknolojisiyle bakıldığında pek tatmin etmeyebilir ancak o dönem grafiksel açıdan herkesi memnun edebilen bir oyundu. Ayrıca fifa 2007 indir oyununda en beğendiğimiz yönlerden biri ise oynanış bakımından bize sağladığı kolaylıktı. Oynanış bakımından kolay olduğu için gol bulmamız pek zor olmuyordu. Zaten kolay gol bulabildiğimiz bir oyun olduğu için pek çok kişi bu oyundan vazgeçemiyor.

Sadece gol kolaylığı değil o yıllarda sevilen futbolcuların yer alması hala oynanmasında etkiliydi. Örneğin ronaldinho'nun parlak dönemlerini geçirdiği yıllar olması çoğu kişiyi hala bu oyunu oynamaya itebiliyor. Oyunu sitemizden full olarak indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Fifa 2007 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP /2000/ME/Vista/ 7
İşlemci: 1.2 GHz
Hafıza/Ram: 512
MB Ekran Kartı: directx 9 destekli

Fifa 2007 indir
http://turbobit.net/6zded4gj95be.html





Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 7 Ekim 2014 Salı tarihinde, saat 06:50 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Fifa 2007 Full İndir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com