Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Gta 4 Full indir / Tek Link

1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde yazıldı.
Gta 4 Full indir / Tek Link
Dünyada en çok oynanan oyunlardan bir tanesi de gta serisidir. Bu efsane oyun her versiyonunda büyük ilgi toplamayı başarmıştır. Gta 4 indir oyunu da serinin en çok konuşulan ve oynanan oyunlarından bir tanesi. Kendisinden önceki oyunlara göre daha gerçekçi grafik özelliklerinin olması onun bu kadar çok tutulma nedenlerinden sadece bir tanesi.

Şehir tasarımı ve nesnelerin gerçekçi görüntüsü bizleri sanki gerçek dünyayla bir araya getiriyor. Oyunun yapay zekası önceki versiyonlara sıkıntılıydı ancak bu versiyonda yapay zekanın da geliştirildiği böylece oyunun gerçekçiliğinin arttırıldığı görülüyor. Bu oyun eğlence arayanlar için bulunmaz nimetlerden bir tanesi diyebilirim.

Gta oyunlarında klasikleşmiş olan görevler yine bu oyunda var. Gta 4 indir oyununda size verilen görevleri yerine getirebileceğiniz gibi görevleri bir kenara bırakıp dilediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. Özellikle araba tutkusu olanlar için bu versiyonda pek çok yeni otomobil gözümüze çarpıyor. Bunun yanında helikopter gibi olağanüstü oyuna zevk katacak unsurlarda mevcut. Gta 4 oynayarak boş zamanlarınızı doyasıya geçirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemiz üzerinden full olarak indirmek. İyi oyunlar.

Gta 4 Kurulum
Oyun 2 part şeklinde dvd olarak upload edilmiştir. Oyunu oynayabilmeniz için bu 2 partı da indirmeniz gerekmekte. Daha Sonra Daemon tools Lite programıyla oyunu kurabilirsiniz.

Gta 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Win XP) /(Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz @ AMD Athlon 64 x2 5400
Bellek: 2 GB (XP) / 2 GB (Vista/Win 7) Ram
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 veya AMD Radeon HD 3850
Boş Disk Alanı: 16 GB HDD

Gta 4 indir

part 1 -) GTA 4-DVD1.iso

part 2 -) GTA 4-DVD2.iso







Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde, saat 03:00 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Gta 4 Full indir / Tek Link" icin 1 yorum

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com