Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Football Manager 2014 Full indir / Tek Link

29 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde yazıldı.
Football Manager 2014 Full indir / Tek Link
Sports Interactive şirketi tarafından tarihin en gelişmiş ve en içerikli menajerlik oyunu olarak piyasaya sürülen Football Manager 2014, 2013 oyunundan farklı olarak gelişmiş ara yüz ve menajerin sosyal hayatının yönetilmesi özellikleriyle oyun severlerin karşısına çıkmaktadır. Football Manager 2014 İndir sayesinde kolaylıkla bilgisayara indirilip kurulumu yapıldıktan sonra keyifle oynanabilecek bir oyundur. Oyun Windows veri tabanına uygun şekilde üretilmiştir. Türkiye’de çok takipçisi bulunan FM 2014, Türkçe dil seçeneğini de Türk oyun severlere sunup daha kolay ve daha rahat oynanabilirlik sağlamaktadır. Oyunun taktik ayarları ve oyuncu etkileşimleri daha aktif hale gelmiştir. Basın odası ve teknik direktörün basınla ilişkileri geliştirilmiştir.

FM  2014 yeni özellik olarak kullanıcılarına sunduğu i-cloud özelliğiyle dünyanın neresinde olunursa olunsun internet üzerinden oyuncunun hafızasına ulaşıp oyununa kaldığı yerden devam etmesini sağlamaktadır. FM 2014 geçmiş oyunlarına göre daha hızlı oynanmasını ve oyuna daha adapte şekilde hareket edilmesini sağlıyor. Bu da geçmiş oyunlarına göre oyuncuya daha çok keyif vermekte. Gelişmiş 3D motoru ve ayrıntılı şekilde ortaya konulmuş stat özellikleri oyuna keyif katmaktadır. Bir yeni özellik de ülkelerin vergi oranlarının da transferlerde göz önünde bulundurulmasıdır. Artık futbolcu transfer ederken vergi oranlarının da hesap edilmesi gerekli kılınmıştır. Bu da oyuna gerçekçilik katmaktadır ve bir teknik direktörün sıkıntılarına oyun severleri ortak etmektedir. Football Manager 2014 İndir sayesinde bu kaliteli oyuna bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Football Manager 2014 sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8
İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core AMD, Athlon. Windows XP: 1.6GHz + Windows Vista/7/8: 2,2 GHz +
Bellek: 1 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100: 128MB VRAM
DirectX: Sürüm 9.0c
Ağ: geniş bant internet bağlantısı
Sabit Disk: 3 GB boş alan

Fm 2014 indir
http://new.turbobit.net/wl2kh89d9otn.html

 

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 29 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde, saat 15:23 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Football Manager 2014 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com