Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

The sims 4 Full indir / Tek Link

1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde yazıldı.
The sims 4 Full indir / Tek Link
Yaşadığımız hayatın oyuna dönüşmesi bundan uzun yıllar önce sims serisinin ilk oyunuyla başladı. Oldukça beğenilen oyunun severleri her yeni oyunda heyecanla indirip oynadılar. The sims 4 indir oyunu da serinin son oyunu ve bizde sizler için paylaşıyoruz. Gerçek yaşamın oyun dünyasında yerini alması özellikle bayan oyun severlerin oynayabileceği bir oyun haline geldi.

İlk 3 serinin bayanlar tarafından oldukça fazla oynandığını hatırlatalım. Bu versiyonda oyun kendisinden önceki oyunlara göre gelişme göstermiş ve daha oynanabilir hale gelmiş. Özellikle grafiklere bakıldığında gözle görülür bir iyileşme söz konusu. Ayrıca karakterimizi seçerken artık pek çok detaya göz atabiliyoruz. Fiziksel özelliklerinin yanında duygusal özelliklerinin de belirgin bir şekilde gösterilmesi karakterimizi seçmede bize yardımcı oluyor.

Karakter seçiminden sonra yaşayacağı evi kendimiz tasarlamakta ve iç döşemesini yine bütçemize göre yapmaktayız. Son oyunda tasarım için kullandığımız araç ve gereçler yine gelişim gösteren özelliklerden. The sims 4 indir oyununda ki evlerin tasarımına bayılacaksınız. Eğer boş vaktinizi değerlendirebilecek güzel bir oyun arıyorsanız bu oyunu sitemizden full olarak indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

The Sims 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 (SP1), Windows 8, yada Windows 8.1
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo
Bellek: 2 GB RAM
Sabit Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: 128 MB

The SimS 4 indir
http://turbobit.net/lg7htbzooyzx.html

Crack : http://turbobit.net/y0hyt1m0vb6x.html








Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde, saat 02:34 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"The sims 4 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com