Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Fifa 2014 Full indir / Tek Link

1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde yazıldı.
Fifa 2014 Full indir / Tek Link
Fifa 14, Fifa oyunları serisinin yirmi birinci oyunu olarak Electronic Arts Sports tarafından geliştirilmiş tarihin en gelişmiş ve en gerçekçi futbol simülasyon oyunudur. Bu oyunun kapağında Dünya’nın en iyi oyuncusu olarak kabul edilen Lionel Messi kullanılmaktadır. Bir önceki oyuna göre futbol oynanabilirlik daha da gerçeğe yakın hale getirilmiş ve oyun severler için daha yaratıcı bir oyun olarak piyasaya çıkmıştır. Fifa 14 indir ile yeni nesil akıllı çağın, yepyeni Fifa oyununa ulaşabilirsiniz. Oynanabilirlik konusunda geçmiş oyunlarına göre biraz zorluk oluşturulmuş olsa da bu özellik oyuna renk katmaktadır ve oyun severleri etkilemeyi başarmaktadır. Oyunda yeni geliştirilen maçların başlangıcında antrenman modu bulunmaktadır. İstendiği taktirde bu özellik devre dışı bırakılıp direk maça başlanabilir. Ya da antrenmanlarda keyifli vakit geçirilip oyun yeniliklerini öğrenmekte adım olarak kullanılabilir.

Fifa 14’te yeni özellikler karşımıza şu listeyle çıkmaktadır: topu karşı takım oyuncusundan saklamak, daha gerçekçi futbol topuyla sahaları süslemek, daha gerçekçi çeviklik ve performans, daha akıllı takım arkadaşları sayesinde takım oyununun kalitesinin artması, topa müdahalede ikinci bir şans özelliği. Bu özellikler sayesinde oyun geçmiş serilerinden ve rakiplerinden sıyrılıp daha gerçekçi ve doyurucu bir oyun olmuştur ve futbol severlere sunulmuştur. Fifa 2014 indir ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz oyunu bir tıkla bilgisayarınıza indirebilir ve rahatlıkla kurulumunu yapıp keyifle oynayabilirsiniz.

Fifa 14 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP
İşlemci : Intel Celeron Dual Core e1200 1.6 ghz veya AMD Athlon x2 3600
RAM : 1 GB
Ekran Kartı : Nvidia geforce 8400 veya Ati Radeon 9550 256 MB

Fifa 2014 indir
http://turbobit.net/wc6qp8em29lp.html






Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde, saat 12:47 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Fifa 2014 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com