Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Farming Simulator 2013 Full indir / Tek Link

3 Kasım 2014 Pazartesi tarihinde yazıldı.
Farming Simulator 2013 Full indir / Tek Link
Her taraf beton yığını, apartman dairelerinden bağ bahçe göremez oldu diyenlerdenseniz sanal dünya sizleri çiftliğine davet ediyor. Bir hayvanın bakımını üstlenmek, domates yetiştirmek, bin bir çeşit bitkiyi yetiştirmenin keyfine varmak için tek yapmanız gereken bilgisayarların başına geçmektir. Farming Simulator 2013 indir komutuyla eşiz çiftliğinizin ilk kapısını açmış olacaksınız. Sonra ver elini kuzular, koyunlar, doğal bitkiler. Çiftlik işleriniz hiç bitmeyecek. Sulama yapılacak, tarla sürülecek ve daha binlerce göreviniz olacak. Tutkunu olduğunuz bu oyun sayesinde günlük işleriniz gibi gördüğünüz çiftlik bakımlarınızı özenle yapacaksınız. Gecenin bir vakti kalkıp, hayvanlarınıza su vereceksiniz.

Özellikle masa başı işlerden sıkılmış olan insanların dünyalarına bir renk katan uygulama Farming Simulator 2013 indir şeklinde arama motoruna yazdıktan sonra sizinle olacaktır. Hızla ve virüssüz indirdiğiniz bu simülasyon size gerçek çiftliği aratmayacak. En büyük çiftliğin sahibi olmanız artık hayal olmayacak.  Dünyanın her yerinde sizin gibi çalışan çiftçilerle de online olarak paylaşım yapabileceksiniz. 1.50GB hafızalı bilgisayarınıza bu kocaman çiftliği sığdırabileceksiniz. Windows XP ve Vista İşletim sistemine sahip tüm kullanıcılar tarafından kolaylıkla sahip olabileceğiniz bu similasyon size nefes aldıracak. Şehir karmaşasından kurtulacak, pancarınızı yetiştireceksiniz. Herkesin bağ bahçe sahibi olması mümkün olmayabilir fakat bu oyun sayesinde herkes bir çiftçi olabilecek. Horsch ve Grimme traktörlerinizle çiftlik sürmenin keyfini yaşayacaksınız. Araçlarınızın kullanışlılığı sizi de hayran bırakacak.

Farming simulator 2013 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: WINDOWS XP SP3/WINDOWS VISTA SP2/WINDOWS 7
İşlemci: AMD/INTEL 2.0 GHZ
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB OF VIDEO BELLEK ATI RADEON X1600/NVIDIA GEFORCE 7600/INTEL  HD 2000 veya daha üstü
HDD: 1 GB boş disk alanı

Farming Simulator 2013 indir

ysZJY.jpg (1280×720)4sNA7.jpg (1280×720)GZL1w.jpg (1280×720)1lYS3.jpg (1280×720)

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 3 Kasım 2014 Pazartesi tarihinde, saat 00:07 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Farming Simulator 2013 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com