Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Football Manager 2013 Full indir / Tek Link

28 Kasım 2014 Cuma tarihinde yazıldı.
Football Manager 2013 Full indir / Tek Link
Futbol oyunları tutkunu musunuz? Futbolu izlerken hem de yönetmek ister misiniz? Sizin de manager olma hayalleriniz oldu mu? İşte bu oyun tam size göre. Football Manager 2013 sayesinde siz de artık bir takımın başına geçerek takımınızı yöneterek onu kupalara uzandıracaksınız. Yapacaklarınız çok kolay. Her geçen yıl gelişmekte olan bu oyun grafik özellikleri bakımından sınıf atlamış. Daha gerçekçi görüntüler sunmayı hedefleyen bu oyun sizin de bu gerçekçiliği hissetmenizi sağlamış. Sevdiğiniz veya tuttuğunuz bir takımı seçerek işe başlıyorsunuz. Aynı zamanda işsiz de başlayabilir size teklifler gelmesini de bekleyebilirsiniz. Takımınızın başında size her şeyi yapma imkanı sunulmuş. Elinizdeki kadroyu güçlendirmek, korumak size bağlıdır. Bu oyuna sahip olmak için arama motorlarına Football Manager 2013 indir yazarak indirip hemen oyuna başlayabilirsiniz.

Kadro seçimini ve oyuncuları belirleyebileceğiniz bir takım oluşturuyorsunuz. Hazırlık maçları yaparak takımı lige hazırlıyorsunuz. Katıldığınız turnuvalarda birinci olmayı amaçlamak en doğal hakkınız. Size verilen bütçe ile transferler gerçekleştirerek takımınızı güçlendiriyorsunuz. Lig, UEFA Avrupa ligi ve Şampiyonlar liginde takımınız baş gösteriyor ise en güçlü takımlar ile karşılaşarak sonunda kupaya uzanmaya çalışıyorsunuz. Kuralar bile gerçekçi yapılmış ki asla hileye yer verilmemiş. İyi bir yönetici olarak kupaları da kaldırabilirsiniz, kötü bir yönetici olarak işten de atılabilirsiniz. İşsiz kaldığınızda sizin alt lig takımları da isteyebilir veya siz de iş arıyorum diyerek takımlara teklif gönderebilirsiniz. Football Manager 2013 indir diyerek sizde bu heyecana ortak olabilirsiniz.

Football Manager 2013 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/W7/W8
İşlemci: 1.6GHz veya daha hızlı. Vista/W7/W8: 2.2GHz veya daha hızlı
Ekran Kartı: 128MB
RAM: XP/Vista/W7/W8: 1.0GB
HDD: 2.75 GB boş alan

Football Manager 2013 indir
http://new.turbobit.net/y4eg9dh9xo77.html

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 28 Kasım 2014 Cuma tarihinde, saat 16:37 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Football Manager 2013 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com