Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Far Cry 3 Full indir / Tek Link

23 Ekim 2014 Perşembe tarihinde yazıldı.
Far Cry 3 Full indir / Tek Link


Jason aralarında kardeşinin de yer aldığı bir grup ile bir adaya gider. Oyun bu tatil boyunca başlarından geçenleri konu alıyor. İlk başlarda süper olan tatil bir grup korsanın bizi kaçırması ile felakete dönüyor. Korsanların elinden kaçıyoruz ve arkadaşlarımızın başına neler geldiğini öğrenmek amacıyla arkadaşlarımızı arıyoruz. Oyunun kurgusu çok güzel ve bu kurguya kapılarak kendimizi adada buluyoruz. Bu başarının yanı sıra güçlü karakterler, kaliteli seslendirme ve diyaloglar da bizi oyuna sürüklüyor. Ayrıca karakter animasyonları ve mimikler de oldukça sağlam. Siz de bu oyunun konusuna bayıldı iseniz bu oyunu far cry 3 indir seçeneği ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Oldukça iyi bir kurgu ve karakterlere sahip bir oyundur. Görseller açısından da çok iyi.


Oyun çok geniş bir coğrafya üzerinde yer alıyor. Oyun açık dünya üzerinde yer almış ve haritada istediğimiz yere gidebiliyoruz. Ana görevleri yaparken çok eğleniyorsunuz. Hatta haritayı istediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. Dolaşırken oldukça eğleneceksiniz. Oyunun grafikleri de muhteşemliğiyle gözlerimizi büyülüyor. Oyunun grafikleri oyunun dünyasını gözlerimizin önüne başarı ile sunuyor. Karakterler, deniz, doğa bize çok iyi görünüyor. Sesler de bizi oyuna çekmede oldukça başarılı. Çünkü sesleri duydukça kendimizi bu adadaymışız gibi hissediyoruz. Oyunun atmosferini bozan tek şey yabani hayvanların insanların içinde çok fazla dolaşması oluyor. Bu da bu kadar mükemmelliğe göre göz ardı edilebilir bir durum. Oyunun hayranları far cry 3 indir linkleri aşağıdadır.

Far Cry 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista ve Windows 7
İşlemci: Intel Core ® 2 Duo E6700@2.6 GHz veya AMD Athlon64 X2 6000 + @ 3.0GHz ya da daha iyisi
Bellek: 2 GB RAM (4 GB Önerilir)
Ekran Kartı: 512MB Video RAM (1GB Video RAM), DirectX9c (DirectX11) Shader Model 3.0 (Shader Model 5.0)
DirectX: 9.0c
Ses: DirectX Uyumlu (Tavsiye Surround Sound 5.1 uyumlu)
HDD: 15 GB boş disk alanı

Far Cry 3 indir
İndirme Linki : TIKLA INDIR







Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 23 Ekim 2014 Perşembe tarihinde, saat 19:11 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Far Cry 3 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com