Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Gta vice City Full İndir - Tek Link

1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde yazıldı.
Gta vice City Full İndir - Tek Link
Aksiyon ve macera oyunu severler için sitemizde oyun paylaşımlarına devam ediyoruz. Bu yazımızda ise gta vice city indir oyununu sizlere kısaca tanıtıp indirme linklerini vereceğiz. Oyun biraz eski olmasına rağmen halen dünya üzerinde milyonların oynadığı bir efsane durumundadır.

Gta oyunlarında gördüğümüz şehirde serbestçe dolaşma ve olay çıkarma halleri yine bu oyunda da var. Bildiğiniz gibi oyunda görevler olmasına rağmen bu görevlerine yerine getirmek yerine şehrin altını üstüne getirebiliyoruz. Gta vice city bu yönüyle zaten herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Tabi öncelik olarak ilk verilen görevleri yerine getirmelisiniz. Çünkü oyunun ilerleyebilmesi için bu görevlerin tamamlanması gerekmekte. Oyunda bulunan haritadan yardım alarak görev yerlerine hareket edebiliyorsunuz.

Oyunda kullanılan mekanlar ve karakterler üzerinde grafiksel açıdan değişikler olduğu göze çarpıyor. Biraz grafik olarak son yıllardaki oyunlara göre sönük kalsa da sizi tatmin edebilecek düzeyde grafikleri bulunuyor. Yapay zekasında bazı aksaklıklar olmasına rağmen yinede başarılı bir oyun diyebilirim. Gta vice city indir oyunu yıllar geçmesine oynanıyor ve oynanmaya da devam edecek gibi görünüyor. Özellikle boş zamanlarda ne oyun oynasam diye düşünüldüğünde bir gta atayım deyimi oyun severlere yerleşmiş durumda. Sitemizden oyunu full olarak indirebilirsiniz iyi oyunlar efendim.

Gta Vice City Sistem Gereksinimleri
Intel Pentium 4 veya AMD Athlon XP işlemci
256 MB RAM
915 MB boş disk alanı
DirectX 9.0 uyumlu 64 MB ekran kartı(“GeForce 3″ / “Radeon 8500″ veya daha iyi)
DirectX 9.0 uyumlu ses kartı ile Klavye & Fare

Gta Vice city indir

Alternatif Link (Turbobit) : TIKLA INDIR

Alternatif Link (Mediafire) : TIKLA INDIR

 Rar Şifresi : www.oyungezginler.com












Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde, saat 04:37 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Gta vice City Full İndir - Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com