Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Pes 2013 SpoR Toto Süper Lig Yaması İndir / Güncel

1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde yazıldı.
Pes 2013 SpoR Toto Süper Lig Yaması İndir / Güncel
Pes 2013 oyunu kendi serisi içerisinde adeta bir devrim yaratmış ve bu sayede en çok oynanan futbol oyunu olmuştur. Hala pes 2013 ü diğer versiyonlarından farklı olarak beğenildiğini görebilirsiniz. Pes 2013 Spor toto süper lig yaması bu oyun için yapılan yamaların içerisinde en beğenilen yama olarak göze çarpıyor. Türk oyun severler böyle bir yamaya ihtiyaç duyuyorlar çünkü maalesef oyunda bizim ligimiz bulunmuyor.

Lisans sorunlarından dolayı ligimizin yer almaması her ne kadar kötü olsa da yama yapımcıları sayesinde türkiye ligi eklendi ve pek çok kişi tarafından indirilmektedir. Translerin de yer aldığı yamada güncel olarak ligimizi bulabilirsiniz. 2013 yılında ki türkiye ligi birebir olarak yama aracılığıyla oyuna aktarıldı. Pes 2013 Spor toto süper lig yaması indir işleminden sonra yapmanız gerekenler neler onlarda kısaca değinelim ki yamayı çalıştırma da sorun yaşamayın.

Aşağıdaki link yardımı ile yamayı indirip masa üstüne çıkartın. Klasör içerisine çıkarttığınız bu dosyaları pek çok oyunda olduğu gibi belgelerim klasörüne giderek pes 2013 oyununu bulup içine atın. Bu işlemin ardından yamamız oyuna dahil edilmiş olacak. Daha sonra oyuna girerek Pes 2013 spor toto süper lig yamasının yer alıp almadığını kontrol edebilirsiniz. Belgelerim > Konami yolunu izleyerek oyunun yamasını yükleyebilirsiniz.

Pes 2013 Spor toto Süper Lig yaması İçeriği
-Türkiye ligi oyuna eklendi.
-Türkiye 2. ligi olan ptt 1. lig eklendi.
-Türk takımlarında yer alan oyuncuların yüzleri gerçeğe uygun tasarlandı.
-Takımların formaları oyuna dahil oldu.
-Türkiye liginde yer alan kupalar eklendi.
-Takımların oyuncuları gerçek adlarıyla yamaya dahil oldu.

Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması indir



Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 1 Ekim 2014 Çarşamba tarihinde, saat 07:22 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Pes 2013 SpoR Toto Süper Lig Yaması İndir / Güncel" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com