Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

The Sims 3 Full indir / Tek Link

30 Ekim 2014 Perşembe tarihinde yazıldı.
The Sims 3 Full indir / Tek Link
Son yılların en başarılı sosyal yaşam simüasyon oyunu olan The Sims, 3. oyunuyla oyun severlerin karşısında. 1 ve2’ye oranla daha başarılı ve gelişmiş bir oyun olan The Sims 3 indir sayesinde bilgisayarınızda kolaylıkla indirip oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda, Siminizi kolaylıkla seçtikten sonra onun cinsiyetini, karakter özelliklerini, kılık kıyafetini, saç şeklini, göz rengini… gibi bir insanın temel özellikleri olan her şeyini belirleyebiliyorsunuz. Simlerin ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanması halinde ruh hallerinde olumlu etkiler görülür. Tam tersi durumda Simi depresyona sokabilirsiniz.

Çalışıp para kazanmalı, arkadaş çevresinde sosyal ortamlara girmeli, komşu ziyaretlerinde bulunmalı, hayvan beslemeli, evlenmeli, çocuk doğurmalı ve hatta yaşlanmalısınız. Karakteriniz gerçek bir insanın yapabileceği her şeyi yapmak durumundadır. Yaşanılan ortam da Siminizin maddi gelirine göre değişkenlik gösterebilir. Siminiz normal bir insan gibi iyi şartlar altında yaşamak istiyorsa çalışıp para kazanmak zorundadır. Sosyal yaşamda insanların sahip olabildikleri bütün özellik ve ayrıcalıklar bu oyunun içindeki bütün Sim’lere atfedilmiş durumda. Bu da sizin kendinize küçük bir dünya yaratma keyfini size vermektedir. Sizin izin verdiğiniz ölçüde yaşayacak olan Simler, size keyif verecektir. Bu güzel oyunu The Sims 3 indir avantajı sayesinde basitçe bilgisayarınıza indirip kuracak ve kendi dünyanızın hakimi olacaksınız. Severek oynayacağınız The Sims 3, gelişmiş görsel özellikleriyle siz oyun severlerin karşısındadır. Küçük dünyanızda iyi eğlenceler dileriz.

THE Sims 3  Sistem Gereksinimleri
Windows XP (Masaüstü Bilgisayarlar)
Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ üstü
1 GB RAM
Ekran Kartı : ATI veya nVidia”nın Desteklenen Modelleri
6.5 GB Boş Alan ( Kullanıcı Yapımı eşyalar vs. için ek 1 GB alan daha)

The Sims 3 indir
İndirme Linki : TIKLA INDIR






Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 30 Ekim 2014 Perşembe tarihinde, saat 10:50 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"The Sims 3 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com