Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Nba 2k13 Full indir / Tek Link

25 Kasım 2014 Salı tarihinde yazıldı.
Nba 2k13 Full indir / Tek Link
Akıllı cep telefonları için yeni tarz uygulamalar kendini güncelleyerek sürekli boy göstermeye devam ediyor. Bu uygulamaların gelen talepler doğrultusuna içeriklerinin revize edilmesi sağlanır. Spor oyunu meraklıları için çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Bunlardan birisi olan NBA 2K13 indir Android ve İOS işlemcili akıllı cep telefonlarından oynaya bileceğiniz bir oyundur. Bu oyun Android işlemcili akıllı cep telefonları Ve İOS’ lar için ayrı ayrı tasarlanmış uygulamalar yer alır. Android havuzunda yer alan oyunlar arasında en kaliteli içeriğe sahip olan basketbol oyunudur. Ancak grafik ve oynanış gibi özellikleri ile  İOS dan geri kalmıştır.. Buna rağmen Android üzerinde başarılı bir performans göstermektedir. İÖS da yer alan tek parmak ile kontrol sistemi Android de de bulunur.

 Bu Android için geçerli olan bir yeniliktir. Benzer içeriğe sahip oyunlarda da kullanılmaktadır. Uygulama tabletlerde orunsuz çalışmaktadır. Ancak uygulamayı desteklemeyen telefonlarda bulunur. Galaxy S2 ve HTC Evo 4G model telefonlar oyunun kurulumuna izin vermezler.  NBA 2K13 indir 632 MB boyuta sahip bir oyundur. İOS için tasarlanan uygulaması yüksek performansı ve grafikleriyle dikkat çekmektedir.  Basketbol oyunları arasında birinci sırada yer alır.  Animasyon ve seslendirmeleri son derece etkin olup tv içeriğine sahip bir oynanış gösterir. Oyunu kendiniz istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.  Grafik tasarımı ve görselliği ile eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlar.

NBA 2K13 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Pentium Core 2 Duo 2.66 Ghz @AMD Athlon 64 X2 Dual Core  4000+
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA Geforce 6600 veya ATI HD 4650 1 GB
Boş Harddisk Alanı: 8 GB
Not: Crack İçindedir.

Nba 2k13 indir

Nba2K13 Tek Link Full İndir
 
Nba2K13 Tek Link Full İndir
 
Nba2K13 Tek Link Full İndir
 

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 25 Kasım 2014 Salı tarihinde, saat 17:21 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Nba 2k13 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com