Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Pes 2010 Full indir / Tek Link

3 Aralık 2014 Çarşamba tarihinde yazıldı.
Pes 2010 Full indir / Tek Link
Konami PES 2010 hakkında PES serisinin en yeni ve geniş çaplı telefonu olduğu ve oyunun her alanda geliştirildiğini belirtti. Oynanışta da yeni değişiklikler yapıldığı belirtildi. PES 2010 oyuncular arasında heyecanı artırmaya yönelik değişiklikler yapılmış. Maçlarda oyuncular sürekli olarak sınanıyor. Yeni alan savunması sayesinde kapanan boşluklar ile oyuncular hücum yapmak için yeni stratejiler uygulamaya çalışıyorlar. Futbol simülasyonunda futbolcular hem yeni stratejiler yapmaya hem de hızlı tepkiler vermeye çalışıyor. Kaleciler daha esnek yapılarıyla dikkat çekiyor ve yetenekleri ile gerçek kalecileri andırıyor. Hakemlerde de özellikler yenileniyor. Böylece hakemler daha doğru kararlar alabiliyorlar. Siz de Pes 2010 indir seçeneği ile bu oyunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

krunker unblocked - krunkerio unblocked
PES 2010 görselleri de dikkati çekiyor. Geliştirilmiş görseller ile futbolcular gerçek hayattaki futbolculara daha çok benziyor. Çimen ve stadyum öğeleri de geliştirilmiş. Animasyon ve hareketler de yepyeni tarzları ile karşımıza çıkıyor. Animasyonlar kesintisiz bir şekilde ve iç içe karşımıza çıkıyor. Kaleye şut atma ve top sürme animasyonları çok başarılı. Bireysel yeteneklerin de ön plana çıkarılması için hareketler eklenmiş. Oyuncunun hareketleri ile orantılı olarak gözle görülebilir bir tempo farkı da ortaya çıkmış. Taraftarların sahada yaşananlara karşı verdikleri tepkiler çeşitlendirildi ve geliştirildi. Böylece maç atmosferi daha da geliştirilmiş oldu. Ana Lig öğeleri de oldukça geliştirildi. Siz de bu oyunu oynamak istiyorsanız Pes 2010 indir seçeneği ile bu oyunu oynayabilirsiniz. 

Pes 2010 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Pentium 4 ile 2.5 GHz veya benzer işlemciler
Ekran Kartı: Nvidia Geforce FX serisi veya Ati Radeon 9700 serisi veya daha iyi (128 MB, Pixel Shader 2.0)
Depo: Minimum 8 GB boş alan
Bellek: 1 GB RAM







Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 3 Aralık 2014 Çarşamba tarihinde, saat 10:14 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Pes 2010 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com