Sitemizden birçok oyunu full ve ücretsiz olarak kolayca indirebilirsiniz.

Test Drive Unlimited 2 Full indir / Tek Link

8 Mart 2016 Salı tarihinde yazıldı.
Test Drive Unlimited 2 Full indir / Tek Link
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere, oldukça büyük bir hayran kitlesi bulunan Test Drive Unlimited 2 indir yarış oyununu tanıtacağız. Oyun, oldukça iyi grafiklere sahip bir yarış oyunudur.
Konsollar başta olmak üzere bilgisayar ortamında da oldukça büyük hayran kitlesi bulunan Test Drive serileri, kullanıcılar tarafından diğer yarış oyunlarından farklı bir oyun olarak görülmüştür. Bunun en büyük sebeplerinden biri, oyun dinamiklerinin rakiplerinden farklı olması ve görüntü efektlerinin her oyunda, önceki oyundan daha iyi olmasıdır.
Test Drive serisinin son oyunu Test Drive Unlimited 2 ile birlikte gerçekçi yarış keyfini bilgisayarınıza taşıyacaksınız. Önceki sürümlere nazaran daha gelişmiş grafiklere sahip oyunda birbirinden ünlü yarış arabalarının orijinal tasarımlarını görebilir ve bunları kullanarak yarışlara katılabilirsiniz. Yarışlardan kazandığınız puan ve paralarla kariyerinize yeni kupalar ekleyebilir ya da aracınızın üzerinde çeşitli modifikasyonlar yapabilirsiniz. Eğer aracınızı değiştirmek isterseniz birkaç turnuva sonrasında kazandığınız parayı güzel bir araç alarak değerlendirebilirsiniz.
Oyunun yeni sürümü ile birlikte yarış aracına yeni kamera açıları da eklenmiştir. Eskiden 4 olan kamera açısı Test Drive Unlimited 2 oyunu ile birlikte 6ya çıkartılmıştır. Bu sayede aracınızı farklı açılardan görebilir ve sürebilirsiniz.
Her ne kadar ilk başta bizlere basit bir yarış arabası verilmiş olsa da, Test Drive Unlimited 2 indiroyununda lüks araçlar da vardır. Mercedes, BMW, Bentley, Alfa Romeo ve AUDI başta olmak üzere hemen hemen her lüks markanın yarış aracını bu oyunda sürebieceğiz.
Test Drive Unlimited 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.2GHz / AMD Athlon X2 4400+
RAM : 2GB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
HDD : 14 Gbkrunker unblocked - krunkerio unblocked

CD-KEY

A52C-EKNZ-L539-DU7T
GTEK-S92J-GXXN-D3MA
KJKM-JHGT-NOPQ-MMTT
7ADW-EDYX-7WH9-5GU7
A9XU-ULLJ-JFMZ-ESKN

Test Drive Unlimited 2 indir
http://turbobit.net/twb87zfginxr.html

– – – – – – – Alternatif Linkler – – – – – – –

(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Oyun Gezginler Bu yazı 8 Mart 2016 Salı tarihinde, saat 00:11 sularında, adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Oyun indir

Oyun Gezginler Herkese merhaba arkadaşlar. Sitemiz sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Sizde Konu hakkında Yorum Yazın!

"Test Drive Unlimited 2 Full indir / Tek Link" icin 0 yorum:

    Sitemizde Ara

    pes 2017 indir euro truck simulator 2 indir
    cs 1.5 indir call of duty 2 indir
    outlast indir max payne 3 indir
    age of empires 3 indir mafia 2 indir
    Torrent Oyun İndirGta 5 İndir Left 4 Dead 2 İndirPes 2013 İndir Need For Speed Underground 2 İndir Gta Vice City İndir Gta San Andreas İndir Gta 4 İndir City Car Driving İndir
    counter strike 1.6 indir counter strike 1.5 indir
    pes 2016 indir far cry 4 indir
    euro truck simulator 2 indir max payne 3 indir

    Haftanın Popüler Oyunları

    Araç & Gereç

     Oyuncu Aktif

    Sayfa Görüntüleme Sayısı

Full oyun indirmenin en kaliteli adresi
left 4 dead 2 indir | gta 4 indir | serious sam 2 indir | far cry 3 indir | Max payne 2 indir | gta san andreas indir | Gta vice city indir | Gta 5 indir | Call Of Duty 2 indir | city car driving indir | tekken 5 indir | cs 1.5 indir www.indirlab.com